MeadUp .:: Όλα τα νέα που αφορούν τον Μηχανολόγο & Αεροναυπηγό Μηχανικό Φοιτητή ::. MeadUp

MeadUp    .:: Όλα τα νέα που αφορούν τον Μηχανολόγο & Αεροναυπηγό Μηχανικό Φοιτητή ::.    MeadUp

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Απάντηση των φοιτητών της Formula Student στο άρθρο των 4Τ του Δεκεμβρίου

Υπʼόψιν κυρίου Παπαδόπουλου,
1
Αξιότιμε κύριε Παπαδόπουλε,

1
Σας γράφω εκ μέρους των μελών - φοιτητών της ομάδας Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο διαγωνισμός Formula Student είναι ο αντίστοιχος αγώνας του Formula SAE που οργανώνεται επί ευρωπαϊκού εδάφους. Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα μας συμμετέχει από το 2002 και τις χρονιές 2004 και 2007 συμμετείχαμε με έτοιμα και λειτουργικά αγωνιστικά μονοθέσια. Παρʼόλα αυτά με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στο τελευταίο τεύχος των 4 Τροχών (Δεκέμβριος 2007) ότι τα αυτοκίνητα μας υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, σε ερώτηση σας προς τον υπεύθυνο καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι παράδοξο για πολλούς λόγους:
1
1.Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και γενικότερα οι τεχνικές εκδόσεις είναι από τις πρώτες που δημοσίευσαν τη προσπάθεια μας, τόσο στη φάση που ήταν στα «χαρτιά» όσο και με ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
1
2.Πριν από λίγες μέρες (22 Νοεμβρίου 2007) πραγματοποιήσαμε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου του ανοιχτού κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, στην οποία παρουσιάσαμε και τα δύο μονοθέσια της ομάδας και πραγματοποιήσαμε επίδειξη στον χώρο στάθμευσης. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου παρευρέθη και δημοσιογράφος των 4Τ, συγκεκριμένα ο κύριος Τριανταφυλλίδης Πάνος, ο οποίος μάλιστα μας τίμησε δημοσιεύοντας άρθρο στο site http://www.rally.gr , το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των 4Τ.
1
3.Κατα την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας που έλαβε χώρα στο πρώην ανατολικό Αεροδρόμιο Αθηνών από τις 12 έως τις 20 Μαΐου, πέρασε από το περίπτερο της ομάδας μας ο διευθυντής των 4Τ, κύριος Καββαθάς Κώστας.
1
Σας αποστέλλουμε αυτό το email για να σας ενημερώσουμε για την ύπαρξη όχι ενός αλλά δύο μονοθεσιών του Πανεπιστημίου της Πάτρας.
1
Πιστεύω πως ένα περιοδικό με την ιστορία 37 ετών των 4Τ θα έπρεπε να διασταυρώνει ορθότερα τις πληροφορίες που δημοσιεύει, από όπου και αν προέρχονται αυτές. Επιπλέον η προσπάθεια προώθησης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα δεν προάγεται από τέτοιες ενέργειες, αλλά αντιθέτως αποθαρρύνεται.
1
Με εκτίμηση,
Εκ μέρους των μελών-φοιτητών της ομάδας Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών,
1
Υπογράφουν οι:
Χ.Δούκας, Δ.Δρούγκας, Α.Κοβάνης, Γ.Μεταξάς, Π.Πανταζίδης, Χ.Χατζηκομής, Χ.Μπίκας, Α.Λαζαρής, Α.Σολωμού, Ν.Περόγαμβρος, Β.Δραΐνας, Χ.Τσινάρης, Γ.Μαρτάκος, Β.Λιάμπας, Α.Αργυρού, Α.Τουλίτσης

2 σχόλια:

Bomber Man είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Bomber Man είπε...

Kai poly kala kanate pou tous steilate mail diamartyrias. Kako pragma h paraplhroforhsh.